top of page

Informasjon om hyttene og mulighetene på Gausta

Gaustatun er moderne kvalitetshytter på Gausta i Telemark som kan leies fra januar 2020. Hyttetunet består av to hytter og et anneks med totalt 30 sengeplasser. Hyttene ligger usjenert og luftig til i Gausta sitt vakre fjellandskap tett opptil 1000 m.o.h. Hyttene har fått sine navn etter norske folkeeventyr: Grimsborken, Vestavind og Velse Åse. Umiddelbar adkomst til Gausta sine mange skibakker med "ski in and out".

Grimsborken er en stor hytte med 14 sengeplasser. Med innvendig garasje og god plass til ski, sykler og annet utstyr er dette en bruksvennlig hytte for de aktive og eventyrlystne. Hytta har stort fellesareal med mulighet for oppdekning til 24 personer og to bad hvor et bad har badstue. Grimsborken er en moderne fjellhytte med store vinduer som sørger for at man kan nyte Gausta sin "ville" natur og utsikt- inne som ute.

Vestavind er en spennende hytte som ligger fint i naturen med 14 sengeplasser fordelt på fem soverom og hems, to bad og badstue. Her er det mulighet for oppdekning til 16-18 personer, i et åpent fellesareal med kjøkken, spisestue og stue i ett. Med innvendig og romslig garasje er også dette en meget bruksvennlig hytte.

Vesle-Åse er annekset som har opptil 6 sengeplasser på hems, med åpen kjøkkenløsning og bad. Vesle-Åse har store vinduer og god takhøyde som gir god romfølelse. Perfekt for mindre gjenger som ønsker å nyte Gausta sine flotte fasiliteter.

Vi henvender oss også til bedriftsmarkedet hvor man ved leie av hele hyttetunet har tilgang på 10 separate soverom hvor Vesle-Åse kan settes opp som møterom. I hyttene er det lagt vekt på produkter av høy kvalitet i både innredninger og utstyr: Siemens hvitevarer, Innbygde designdusjer fra Tyske Grohe, Yale doorman dørlåser, Samsung TV'er, Skovby møbler, moderne lamper med USB stikk fra Marksløyd, Jøtul ildsteder, Tylø badstuer, Moccamaster kaffetraktere, hardangerbestikk ++ Det er varme i gulv i alle allrom. Vaskemaskin og tørketrommel i Grimsborken og Vestavind. Wifi i alle hyttene.

Henting på flyplass Oslo Lufthavn Gardermoen, Sandefjord lufthavn Torp og Notodden flyplass kan bestilles mot kostnad. Fjellhytte / Chalet ligger kun 6,5 mil fra Notodden, 17 mil vest for Oslo, 45 mil fra Göteborg og 75 mil fra København. Morgedal (skisportens vugge) ligger ca. 10 mil unna.

Om Gausta:

Gausta er et fjellområde i hjertet av Telemark som har store utviklingsplaner i årene frem mot 2025 med fokus på bærekraft og effektiv utnyttelse av ressursene. 

Gausta har fantastiske skifasiliteter som møter alles behov med løyper i ulike vanskelighetsgrader. Skianlegget har blant annet tre barneområder, to terrengparker med alt fra små til store rails og hopp. Med bane opp til Gaustatoppen er det også spennende muligheter for spektakulær offpistkjøring. I tillegg til flotte skimuligheter er Rjukan og Vestafjordalen velkjent i klatreverden for omlag 200 frosne fossefall som byr på utfordrende og enestående fjellklatring. Gausta har også moderne spa med boblebad, dampbad, basseng og flytende badstuer på Kvitåvatn. Sommeren byr også på store opplevelser på Gausta, hvor man blant annet kan bestige Gaustatoppen, klatre, padle på Kvitåvatn og sykle i eventyrlig terreng.

Mer informasjon om Gausta finner du på www.gausta.no

Bilde hentet fra www.gausta.no

Info: Property Info
bottom of page